8 mei 2023
Geplaatst door TeamQuatrebras

Overweeg je de aankoop van een nieuwbouwwoning bijvoorbeeld in Badhoevedorp, vlakbij Amsterdam? En zoek je een huis waar je je direct thuis voelt? Kies dan voor een woning in Quatrebras Park. Hier kun je samen met de woonadviseurs van Homestudios jouw woonwensen waarmaken. Hoe dat werkt? In zeven stappen leggen we je het uit.
 

Van huis naar thuis in enkele stappen
Wij vinden het belangrijk dat jij je meteen thuis voelt in je nieuwe woning. Daarom hebben wij Homestudios als partner; hier vind je alles onder één dak. Van specialistische kennis tot een persoonlijke woonadviseur die je helpt bij alle keuzes om van jouw huis een thuis te maken. Direct nadat je de koopovereenkomst hebt getekend, staat jouw persoonlijke woonadviseur al voor je klaar.

Stap 1: Persoonlijk account
Via Mijn Homestudios maak je makkelijk jouw persoonlijke account aan. Hier heb je direct inzicht in alle mogelijkheden en kosten.

Stap 2: Persoonlijke woonadviseur
Kies je voor Homestudios dan staat er tijdens het hele bouwproces een persoonlijke woonadviseur voor je klaar om alle belangrijke stappen - zoals indeling en lichtplan - samen met jou te doorlopen.

Stap 3: Inspiratie
Tijdens je bezoek aan het Homestudios experience center kun je inspiratie opdoen in maar liefst elf volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen. In een kookstudio kun je zelfs je keukenapparatuur uitproberen. Maar ook voor meerwerkopties ben je hier aan het juiste adres.

Stap 4: Persoonlijke keuzes maken en beheren
Je woonadviseur legt al jouw keuzes via Mijn Homestudios aan je voor. In deze digitale omgeving vind je de actuele status van je orders en een planning voor het maken van jouw persoonlijke keuzes. Zo mis je nooit een belangrijke stap.

Stap 5: Bouwen 
Via Mijn Homestudios blijf je bovendien makkelijk op de hoogte van de voortgang op de bouw. Zodat jij je helemaal kunt focussen op de inrichting van je nieuwe huis en tuin. Tijdens de bouw wordt je enkele keren uitgenodigd voor een kijkmoment op de bouwplaats.

Stap 6: Oplevering
De bouw is afgerond, een spannend moment want de inrichting kan beginnen. Voor de allernieuwste interieurtrends bezoek je één van de Homestudios inspiratiedagen. Via Homestudios kun je je woning ook helemaal woonklaar laten opleveren. Compleet met afgewerkte wanden en vloeren én conform jouw wensen en budget. 

Stap 7: Wonen
Woon je al in Quatrebras Park maar ben je nog op zoek naar advies over raamdecoratie, trapafwerking of andere aanvullingen op je interieur? In de Homestudios webshop kun je terecht voor alle updates van je interieur.

In Quatrebras Park Quartier III fase 2 zijn nog enkele ruime tweekappers, rij- en hoekwoningen beschikbaar. De woningen zijn voorzien van een complete keuken en luxe badkamer maar kunnen naar eigen smaak worden aangepast. Daarvoor breng je een bezoek aan het experience center van Homestudios

Maak jouw woonwensen waar
Op zoek naar jouw droomhuis? Plan dan een afspraak in het informatiecentrum met een van de makelaars of financieel adviseurs. Zij vertellen je alles over het actuele aanbod en de mogelijkheden. Jouw droomhuis gevonden? Samen met Homestudios maak je al je woonwensen waar. 

Blijf op de hoogte
Je inschrijven voor de nieuwsbrief  kan natuurlijk ook. Zo blijf je als eerste op de hoogte van het meest actuele aanbod.