26 april 2023
Geplaatst door TeamQuatrebras

Denk je aan verhuizen en twijfel je tussen bestaande of nieuwbouw? Lees dan zeker verder. Want bij verhuizen zet je een belangrijke stap voor de toekomst. Ook als het gaat om duurzaamheid. Zo kan de keuze voor nieuwbouw je veel voordelen opleveren. We zetten hier de belangrijkste voordelen voor je op een rij.

De nieuwbouwwoningen in Quatrebras Park in Badhoevedorp zijn bijvoorbeeld energieneutraal en daarmee financieel gezien erg aantrekkelijk. Bovendien woon je hier ruim, groen en toch vlakbij Amsterdam met alle (sport-)voorzieningen in de buurt. Maar ook voor wat betreft je hypotheek en onderhoud is het kopen van een nieuwbouwwoning in deze dure tijd echt een overweging waard.

Lage energiekosten
Een toekomst zonder gas daar kun je beter nu al op voorbereid zijn. Alle huizen in Quatrebras Park zijn gasloos, voorzien van een moderne bodemwarmtepomp en goed geïsoleerd. Zonnepanelen compenseren het gebouw gebonden energieverbruik zoals verwarming, ventilatie en verlichting. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de energiekosten.  Bovendien draag je met een energieneutrale woning ook bij aan een beter klimaat én een beter milieu.

Aantrekkelijke hypotheekrente
Koop je een energieneutrale nieuwbouwwoning zoals in Quatrebras Park dan kun je bij de meeste hypotheekverstrekkers aanspraak maken op een duurzaamheidskorting. Je kunt dan geld lenen tegen een lagere rente. Een financieel adviseur zoals bijvoorbeeld De Kredieter kan je helpen bij het vinden van de meest geschikte hypotheek.

Onderhoudsvriendelijk en volgens jouw woonwensen
In tegenstelling tot bestaande bouw hoef je je met een nieuwbouwwoning de eerste jaren natuurlijk geen zorgen te maken over het onderhoud. Het gebruik van duurzame en kwalitatieve bouwmaterialen in combinatie met goede isolatie en vakkundige afwerking zorgen voor een onderhoudsvriendelijke woning waar je voorlopig geen omkijken naar hebt. Woningen in Quatrebras Park zijn bovendien standaard voorzien van een hoogwaardige keuken en sanitair en kun je in het Homestudios Experience Center aanpassen volgens jouw woonwensen. 

Duurzaam leven
Niet alleen de woningen in Quatrebras Park zijn duurzaam ook aan de leefomgeving wordt veel aandacht besteed. Zo woon je hier aan prachtige, groene lanen en lommerrijke woonstraten. Wandel- en fietsroute Het Lint verbindt oud en nieuw Badhoevedorp met elkaar en zorgt met zijn groene verblijfsplekken (Groene Kralen) voor buitensport- en spelmogelijkheden waar je elkaar kunt ontmoeten. Dankzij vele sportclubs zoals tennis, padel, atletiek, hockey en voetbal is sportieve ontspanning hier altijd dichtbij.


Heb je verhuisplannen en overweeg je een energieneutrale nieuwbouwwoning in Quatrebras Park? Plan dan een afspraak in het informatiecentrum met een van de makelaars of financieel adviseurs. Zij vertellen je graag alles over de voordelen van groots en groen wonen, vlakbij Amsterdam.


Benieuwd naar wonen in Quatrebras Park? 
Je inschrijven voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook. Zo blijf als eerste op de hoogte van het meest actuele aanbod.