19 oktober 2023
Geplaatst door TeamQuatrebras

Geweldig nieuws want de bouw van 98 woningen in Quatrebras Park Quartier III, fase 2 is officieel van start gegaan! 

Het aanbod omvat zowel rijwoningen als twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen én - nog meer goed nieuws - want er zijn nog enkele woningen te koop. Het inrichten van de bouwplaats is in volle gang en de bronnen voor de warmtepompen worden geboord.

Vanaf half november 2023 tot eind januari 2024 gaat de aannemer heien voor de fundering van de woningen. In totaal gaan er ca. 1000 heipalen de grond in; dit kan zorgen voor geluid en trillingen. De aannemer doet zijn uiterste best overlast tot een minimum te beperken. Het bouwverkeer rijdt daarom zoveel mogelijk via de bouwwegen op de bouwplaats. De straten naar de Prinsenbuurt blijven gewoon open. 

Als alles volgens planning verloopt, worden de eerste begane grond vloeren in week 50 gelegd. Vervolgens komt voor het einde van het jaar een zogeheten tunnel met tunnelkraan op de bouwplaats. In de tweede week van januari start het zogenaamde tunnelen van de eerste woningen. Waarbij betonbekisting van wanden en de daarop liggende vloer in één arbeidsgang worden gestort.

Vanaf eind januari 2024 tot eind 2024 worden de 98 woningen in Quatrebras Park Quartier III, fase 2 gebouwd. Naar verwachting worden de eerste woningen eind 2024 opgeleverd.

Interesse in wonen in Quatrebras Park?
Bekijk hier het actuele aanbod of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.