19 oktober 2023
Geplaatst door TeamQuatrebras

Ben je geïnteresseerd in een woning in Quartier III, fase 2 en wil je een goede indruk krijgen hoe deze woningen er straks uit gaan zien?

Zaterdag 4 november van 11:00-14:00 uur houden we Open Huis op de bouwplaats van Quatrebras Park Quartier III, fase 1. Kom vergelijkbare woningtypes als Ancolie en Pavot bekijken, ga in gesprek met het Quatrebras-projectteam of met Homestudios over jouw ideale inrichting. Uiteraard zijn ook de makelaars aanwezig om al je vragen te beantwoorden. 

PRAKTISCHE INFORMATIE
Wat: Open Huis op de Bouwplaats
Wanneer: zaterdag 4 november van 11:00-14:00 uur
Waar: Bouwplaats Quartier III, fase 1 – Oleanderlaan in Badhoevedorp 

Koffie en lekkers staan klaar en natuurlijk is er voor de kinderen weer wat leuks te doen.
Zien we jou zaterdag 4 november op de bouwplaats?

 

ENGLISH
Do you want to live extensive and close to Amsterdam? There are still a few homes for sale in Quatrebras Park in Badhoevedorp! Quatrebras Park is the most beautiful neighbourhood of Badhoevedorp. You live quietly in a green environment but with all the benefits of Amsterdam nearby. The last homes are now for sale! Wondering whether living in Quatrebras Park suits you too? Visit the building site on Saturday, November 4, enjoy our coffee and bring your children for some fun kidsactivities. Extensive living is now nearby!