3 februari 2023
Geplaatst door TeamQuatrebras

Er gebeurt veel in Quatrebras! Op dit moment wordt er volop gebouwd aan Quatrebras Park Quartier III, fase 1. De allerlaatste woningen van Quatrebras Park Quartier III fase 2 zijn nu in verkoop. 

Maar heb jij al eens kennis gemaakt met deze mooie en gezellige woonwijk?

Om je een indruk te geven organiseren we zaterdag 18 februari een leuke wandelroute met de makelaars van Quatrebras! Tijdens de wandeling vertellen zij je alles over de nieuwste woonwijk van Badhoevedorp en krijg je de mogelijkheid om bij 3 woningen binnen te kijken! Zo krijg je een goed beeld van hoe het is om te wonen in Quatrebras Park

Mocht je meer informatie willen of vragen hebben op financieel gebied kom dan ook langs. Vanuit De Kredieter zal er een adviseur aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden en de financiële kansen en mogelijkheden te bespreken.

Enthousiast geworden?

Meld je dan nu hier aan voor de wandelroute en kies jouw voorkeurstijd. De wandeling duurt ca. 30 – 45 minuten en je  wordt rondgeleid door een van de betrokken makelaars. Na het aanmelden ontvang je extra informatie over de startplek en tijd. Aan het einde van de wandeling kun je in het informatiecentrum (Qantoor boven Q-Beach aan de Sloterweg 151) terecht voor het bekijken van de maquette, een vervolggesprek met de makelaar of voor het stellen van vragen aan de financieel adviseur. 

We zien je graag zaterdag 18 februari!
Kijk ondertussen alvast naar de nog beschikbare woningen