25 mei 2023
Geplaatst door TeamQuatrebras

Zaterdag 17 juni is alweer de 16e dag van de Bouw! Bouw- en infrabedrijven stellen dan met trots hun bouwplaatsen open voor iedereen die de bouwplaats weleens van dichtbij wil zien.

Ook de bouwplaats van Quatrebras Park Quartier III fase 1 is die dag geopend. Tussen 10:00 en 14:00 uur ben je van harte  welkom om de bouwontwikkelingen van wel heel dichtbij te volgen. Bij een aantal woningen kun je zelfs binnen een kijkje nemen. Tijdens deze dag kun je al je vragen stellen over het bouwproces maar ook kun je terecht met je vragen over het nog beschikbare en toekomstige aanbod in Badhoevedorp Quatrebras. 

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe woning en geïnteresseerd in de beschikbare woningen van fase 2? Kom dan zeker ook! In fase 1 zijn veel vergelijkbare woningen en onze makelaars laten je graag deze woningen ervaren zodat jij je ideale woning kan vinden. Kom kijken hoe groot de woonkamers zijn, hoe een uitbouw eruit ziet en hoe je de tweede verdieping naar wens kunt inrichten! 

Zeker noteren dus; zaterdag 17 juni a.s.! Jij komt toch ook?
Je kunt ons vinden op de bouwplaats aan de Oleanderlaan in Badhoevedorp.